Galette de mure și piersici
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Galette de mure și piersici ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, nucșoară, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Blackberry Peach Galette, Galette de piersici și mure cu o crustă de plăcintă cu vodcă, și Măr-Mure Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Rulați aluatul de crustă pe hârtia pergament de pe foaia de copt. Într-un castron mare, combinați piersicile și vanilia.
Adăugați zahărul brun, mierea, scorțișoara, nucșoara și făina.
Se amestecă bine pentru a combina. Îndoiți în mure.
Se toarnă fructe în centrul crustei, dospind o margine de 2-3 inci. Lucrați în jurul galetei, îndoind marginile aluatului peste fructe într-un model pliabil/plisat.
Puneți în congelator timp de 15 minute și preîncălziți cuptorul la 177°.
Scoateți Galeta din congelator.
Periați aluatul care este pliat peste fructe cu spălarea ouălor.
Presărați marginile cu zahăr.
Coaceți timp de 1 oră. Crusta ar trebui să fie un maro auriu. Sucul din fructe se va scurge pe foaia de copt.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.