Galben
Galben ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de semințe achiote, ulei de măsline, șuncă prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pumn Galben, Cupcakes Galbene, și Jacheta Galbenă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de scoici într-o cratiță mică și se încălzește la foc mic. Păstrați fierbinte la foc foarte mic.
Încălziți uleiul achiote la foc mediu-mare într-o cratiță medie.
Adăugați usturoiul, amestecând pentru a preveni lipirea și gătiți până când este ușor auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă șunca și se gătește până la parfum, 1 până la 2 minute.
Se adaugă orzo și se amestecă până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Turnați suficient suc fierbinte de scoici în tigaie pentru a acoperi orzo cu aproximativ 1/2 inch. Aduceți la fierbere, apoi reglați căldura la mediu-scăzut. Continuați să gătiți, adăugând cantități mici de suc fierbinte de scoici pentru a menține orzo acoperit după cum este necesar, până când pastele sunt fragede, dar încă ferme, 6 până la 8 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Pastele ar trebui să aibă o consistență cremoasă, dar ar trebui să rămână puțin, dacă există, lichid până la sfârșitul gătitului. În cazul în care un pic soupy, se lasa sa stea timp de un minut sau cam asa ceva.
Transferați într-un vas de servire și garnisiți cu pătrunjelul tocat.
Încălziți uleiul și semințele de annatto într-o tigaie mică la foc mediu doar până când semințele degajă un sfârâit plin de viață și constant. Nu supraîncălziți amestecul sau semințele vor deveni negre și uleiul va deveni un verde urât. Odată ce au sfârâit, scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea până când sfârâitul se oprește. Se strecoară și se rezervă într-un borcan cu un capac etanș la temperatura camerei timp de până la 4 zile.