Galaktoboureko: Plăcintă Cu Lapte

Galaktoboureko: Plăcintă Cu Lapte
Galaktoboureko: plăcintă cu lapte necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 388 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți aluat comercial phyllo, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Galaktoboureko, Galaktoboureko, și Galaktoboureko Tradiționale.

Instrucțiuni

1
Într-o oală grea, aduceți laptele la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați semolina, amestecând constant la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați zahărul, apoi fierbeți timp de 5 până la 6 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Se ia de pe foc și se adaugă untul și ouăle, 1 câte 1, amestecând. Amestecați în vanilie. Amestecul va fi gros, dar turnat, ca un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți o tigaie adâncă de 10 inci. În partea de jos a tigaiei, strat 8 foi de phyllo, lăsând marginile atârnate peste părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Periați fiecare foaie generos cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
8
Se toarnă amestecul de lapte peste straturile phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Tăiați foile rămase de phyllo de dimensiunea tigaiei și periați fiecare foaie cu unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați foile cu unt deasupra umpluturii, apoi periați foile inferioare agățate cu unt clarificat și rulați-le pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Cu un cuțit foarte ascuțit, înscrieți vârful în diagonală în 2 direcții pentru a face fante în formă de diamant pe suprafață. (Acest lucru face mai ușor de tăiat mai târziu și, de asemenea, permite siropului să pătrundă în plăcintă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Se presară cu puțină apă și se coace aproximativ 1 oră, sau până când blatul este maro deschis și umplutura s-a setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
În momentul în care începeți să coaceți plăcinta, începeți să faceți siropul. Fierbeți apa cu zahăr și 1/2 de lămâie timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Scoateți jumătatea de lămâie și stoarceți sucul în sirop. Aruncați lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
15
Turnați siropul peste plăcintă în momentul în care îl scoateți din cuptor. Aveți grijă, siropul va balona puternic și vă poate arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Lăsați să se răcească și serviți, tăind bucăți de-a lungul fantelor pe care le-ați făcut înainte de a coace plăcinta.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista