Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați G Bucormteau de Sirop. O porție conține 314 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați G. C. de Sirop, Bunicul dans le Sirop, și Tort Cu Sirop De Cajun (G. C. Sirop) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu unt și făină; așezat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Bateți 2 1/4 căni de făină și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți 1/2 cană de unt și zahăr până devin pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați smântână; bate pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
4
Adăugați sirop de trestie și 1/2 cană de apă fierbinte; bate până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând; amestecați bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Trestie
Apă
Ouă
5
Adăugați ghimbir. Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
6
Adăugați zară; bate doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
7
Se toarnă în tigaie; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească complet. Praf cu zahăr pudră înainte de servire.