Fără Zahăr Mocha Cheesecake
Zahăr gratuit Mocha Cheesecake necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 754 calorii. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, prăjituri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Mocha Cu Gheață Fără Zahăr, Mocha Frappe Fără Zahăr Și Vitamina D, și Înghețată Mochan cu o singură porție și un cadou de mamă fără zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Combinați firimiturile de biscuiți cu napolitane de ciocolată, nucile pecan și untul sau margarina și amestecați bine. Apăsați în partea de jos și 1/2 în sus părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inch.
Într-un castron mare, cu și mixer electric la viteză medie, bateți împreună crema de brânză și înlocuitorul de zahăr brun până la pufos. Bateți ouăle, vanilia și espresso până se omogenizează și se amestecă bine. Aproximativ 2 minute.
Adăugați făina și smântâna și bateți până se omogenizează. Răzuiți umplutura în crusta pregătită și partea superioară netedă.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F (150 de grade C) și continuați să coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când cheesecake-ul este setat în jurul marginilor, dar încă se mișcă ușor în centru.
Lăsați tortul să se răcească timp de 2 până la 3 ore, apoi dați-l la frigider până se răcește bine. Aproximativ 6 ore sau peste noapte. Cu o oră înainte de servire, rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și scoateți tortul din tigaia cu formă de arc. Feliați și serviți.