Fără Prăjituri Cu Zahăr
Nu cookie-urile de zahăr rulou durează 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36. 146 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână scurtare, făină, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Fără Zahăr, Cele Mai Bune Fursecuri Fără Zahăr, și Fără Prăjituri Cu Zahăr Mat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Crema de unt sau margarină, scurtarea, zahărul alb și zahărul cofetarilor împreună până la lumină și pufos. Bateți oul și vanilia.
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si crema de tartru impreuna.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr și amestecați.
Formați aluatul în bile de mărimea nucului și așezați-le pe foile de copt pregătite. Înmuiați un pahar în zahăr alb și apăsați bilele plat.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Fursecuri cu zahăr în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.