Fără Gluten Roly Poly Unt De Arahide-Bile De Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bile de unt de arahide Roly Poly fără Gluten. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate dieta. Un amestec de cereale, sirop de porumb, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Roly-Poly Pb-bile de ciocolată, Roly-poly pâine și unt pud, și Gem și ciocolată albă roly-poly.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de cookie cu pergament sau hârtie cerată. În cratița de 1 litru, amestecați chipsurile de ciocolată și apa.
Se încălzește la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul este neted. Răciți ciocolata în timp ce pregătiți bomboanele.
Într-un castron mediu, amestecați untul de arahide, zahărul pudră și siropul de porumb până se omogenizează bine. Se amestecă cerealele până se acoperă uniform.
Pulverizați ușor mâinile cu spray de gătit. Pentru fiecare bomboană, rulați 1 lingură de amestec într-o bilă de 1 1/2 inch.
Așezați bilele pe foaia de prăjituri și apăsați-le ușor, astfel încât fundul bilelor să fie plat (acest lucru le împiedică să se rostogolească de pe foaia de prăjituri).
Puneți aproximativ 1 linguriță de ciocolată răcită pe fiecare bilă. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Păstrați bomboanele într-un recipient acoperit la frigider.