Fără Coacere

Fără Coacere
No Bakes ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 173 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șuncă și ouă coapte, Coacere Individuală De Ouă, și Gingersnap Slice' N ' Bakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cacao, zahăr, lapte și unt la foc mediu. Fierbeți aceste verrrrry încet (se vor dovedi mai bine) când ajung la punctul de fierbere, fierbeți-le nu mai mult de 90-120 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
2
Amestecați ovăzul, untul de arahide și vanilia cu o lingură mare de lemn sau ajutor de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Se toarnă amestecul fierbinte peste amestecul de fulgi de ovăz și se lasă pe hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista