Toasty fulgi de ovăz coapte este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 565 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ovăz laminat obișnuit, ulei vegetal, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Ciocolata Chip Cookie-Uri: Toasty Cookie Nirvana, Fulgi De Ovăz Stafide Coapte Fulgi De Ovăz Simplu, și Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz Coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ovăzul, praful de copt și sarea. Se amestecă migdalele, caisele și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Caise
Migdale
Ovăz
Pere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, amestecați împreună laptele, ouăle, zahărul brun, uleiul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă peste amestecul de ovăz și se amestecă pentru a se combina.
5
Se toarnă amestecul într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți până când lichidul este absorbit și blatul este auriu deschis, aproximativ 45 de minute. Lingurați în boluri și serviți cald.