Făina de ovăz la cuptor este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână stafide, ovăz cu gătit rapid, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fulgi De Ovăz Stafide Coapte Fulgi De Ovăz Simplu, Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz Coapte, și Fulgi De Ovăz Cookie Fulgi De Ovăz Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați laptele, sosul de mere, untul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Unt
Lapte
Ouă
4
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de ovăz; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
5
Se toarnă amestecul de ovăz într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.