Făină de ovăz cu curmale condimentată

Făină de ovăz cu curmale condimentată
Reteta Fulgi de ovaz cu curmale condimentate poate fi facuta in aproximativ 10 minute . Această rețetă face 2 porții cu 551 de calorii , 15 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ovăz cu gătit rapid, nucă de cocos, curmale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un mic dejun accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Smoothie cu curmale cu banane condimentate , Tagine cu curmale și rață condimentată și Baklava cu nuci și curmale condimentate .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți sucul de mere la fierbere. Se amestecă ovăzul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă curmale, scorțișoară și nucșoară. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
DateDate
3
Serviți cu lapte și stropiți cu nucă de cocos dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista