Făina de ovăz a bunicii Louise cu măr ras

Făina de ovăz a bunicii Louise cu măr ras
Făina de ovăz a bunicii Louise cu măr ras ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 164 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, unt, fulgi de ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâinea de ovăz a bunicii, Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii, și Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fulgii de ovăz, apa și sarea într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați mărul ras și sucul de lămâie și gătiți timp de aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
3
Adăugați laptele și untul. Se amestecă bine și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
4
Serviți imediat, poate cu un strop de zahăr brun sau un strop de sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
5
Per porție: 277,4 calorii, 177,2 calorii din grăsimi, 19,7 g grăsimi totale, 6,9 g grăsimi saturate, 73,3 mg colesterol, 1597,6 mg sodiu, 9,6 g Carbohidrați totali, 5,5 g Zaharuri, 15,5 g proteine
6
Gust
7
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
8
De când franțuzoaicele gătesc de Madeleine Kamman, 2004 de Madeleine Kamman. Publicat de Ten Speed Press. Madeleine Kamman s-a născut la Paris și și-a început cariera culinară în 1940 la restaurantul mătușii sale din regiunea Touraine din Franța. Un instructor culinar venerat din 1962, Kamman a scris alte două cărți: cina contra cronometru și Noul Making Of A Cook.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeleineMadeleine

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista