Fâșii de pui picante cu nucă de cocos
Rețeta de Fâșii de pui picante cu nucă de cocos poate fi preparată în aproximativ 30 de minute . Această rețetă produce 4 porții cu 902 calorii , 46 g de proteine și 60 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,8 dolari per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pastă de curry, ulei, fileuri de pui și suc de lime. Merge bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu un scor de 72% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fâșii de pui dulci și lipicioase , Fâșii de pui la friteuza cu aer și Fâșii de pui Buffalo fără os .
Instrucțiuni
Într-un bol puțin adânc, bateți ouăle, laptele de cocos, pasta de curry și amidonul de porumb până obțineți o compoziție omogenă. Într-un alt bol puțin adânc, combinați nuca de cocos, făina și pudra de chili. Treceți puiul în amestecul de ouă, apoi acoperiți-l cu amestecul de nucă de cocos.
Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză, încălziți uleiul la 190°C.
Prăjiți puiul, câte câteva bucăți odată, timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, combinați ingredientele pentru sos. Acoperiți și încălziți la cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 45 de secunde sau până se încălzește, amestecând o dată.