Fusilli de lămâie cu rucola
Fusilli de lămâie cu rucola necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 819 calorii. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1054 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână rucola, parmezan, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 98%. Rețete similare includ Fusilli cu cârnați italieni și Rucola, Fusilli cu sparanghel, mazăre și Rucola, și Fusilli cu creveți, portocale și Rucola (vară).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați usturoiul și gătiți timp de 60 de secunde.
Adăugați smântâna, coaja de la 2 lămâi, sucul de la 2 lămâi, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până începe să se îngroașe.
Între timp, tăiați broccoli în flori și aruncați tulpina. Gatiti floretele intr-o oala cu apa clocotita cu sare timp de 3 pana la 5 minute, pana cand sunt fragede, dar inca ferme.
Scurgeți broccoli și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul. Pune deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, adăugați 1 lingură de sare și pastele și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 12 minute, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și puneți-le înapoi în oală. Adăugați imediat amestecul de smântână și gătiți-l la foc mediu-mic timp de 3 minute, până când cea mai mare parte a sosului a fost absorbită în paste.
Se toarnă pastele fierbinți într-un castron mare, se adaugă rucola, parmezanul, roșiile și broccoli fiert.
Tăiați ultima lămâie pe jumătate pe lungime, feliați-o cu grosimea de 1/4 inch în cruce și adăugați-o la paste. Aruncați bine, condimentați după gust și serviți fierbinte.