Fusilli cu feta & Lemon-Caper Pesto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 441 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați până la 3 hamsii, sare kosher, feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de roșii și feta la grătar cu sos de lămâie, Pesto De Spanac Fusilli, și Fusilli Cu Pesto De Spanac-Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți spanacul umed într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați o picătură de sare, acoperiți și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)
3
Scoateți tigaia de pe foc, ținând capacul; spanacul se va ofili și va rămâne verde aprins. Dacă folosiți un blender, puneți usturoiul, hamsiile, caperele, coaja de lămâie, cele 2 linguri. maruntitfeta, patrunjelul, busuiocul, sucul de lamaie, uleiul de masline, sarea si piperul si se amesteca pana cand pesto-ul este cremos. Dacă folosiți un mortar, adăugați ingredientele pesto pe rând, bătând cu un pistil până când sunt bine piure și amestecate înainte de a adăuga următorul ingredient. Subțiați pesto-ul cu apa rezervată pentru Paste pentru a obține consistența cremei curgătoare; probabil că nu va trebui să folosiți întreaga 1/2 cană de apă. Puneți pastele în oala în care au fost fierte; adăugați spanacul (scurgeți orice lichid rămas în tigaie) și pesto, amestecând foarte bine pentru a acoperi pastele. Se amestecă 2/3 cană feta mărunțită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată