Fursecuri Spaniole Cu Anason
Rețeta cookie-urilor spaniole de anason este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, scorțișoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Cu Anason, Biscuiți Cu Anason, și Biscuiți Cu Unt De Anason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică de sote la foc mediu.
Adăugați semințe de fenicul și sotati doar până la parfumat, 30 de secunde.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și scorțișoara.
Se toarnă ulei de măsline peste amestec, amestecând până se combină bine.
Adăugați coaja de portocală și lichiorul, amestecând până când aluatul se reunește. Acest lucru poate necesita puțină apă, așa că adăugați o linguriță la un moment dat, dacă este necesar.
Făinați ușor o suprafață de lucru curată. Împărțiți aluatul în două. Formați o jumătate de aluat într-un buștean de 1 inch.
Tăiați cercuri de 1/8 inch din aluat, așezând fursecuri pe foaia de copt. Repetați cu al doilea jurnal de aluat.
Ungeți fiecare prăjitură cu ou, apoi presărați cu zahăr.
Coaceți prăjiturile până devin aurii și crocante, aproximativ 15 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească, apoi păstrați-le într-un recipient etanș.
Lasă să se odihnească peste noapte.