Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de unt de mentă

Cookie-urile Sandwich de ciocolată cu umplutură de unt de mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. O porție conține 82 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri sandwich cu fulgi de zăpadă cu Cardamom de vanilie cu umplutură de unt Espresso #fbcookieswap, Cookie-uri Sandwich cu fulgi de ovăz cu cip negru + alb, cu umplutură de cremă de unt de Marshmallow, și Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușul de ou și vanilia într-un castron mic și amestecați pentru a se combina; pus deoparte.
Combinați făina măsurată, zahărul, pudra de cacao și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați de câteva ori pentru a aera și rupe orice bulgări.
Adăugați untul și pulsați până când amestecul arată ca nisip, aproximativ 25 (1 secundă) impulsuri.
Adăugați amestecul de gălbenuș rezervat și pulsați doar până când aluatul se formează într-o bilă, aproximativ 30 (1 secundă) impulsuri.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în 2 porții egale. Folosind mâinile și făinându-le după cum este necesar, rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, dar încă flexibil, aproximativ 1 oră. (Buștenii se vor aplatiza ușor în timp ce se răcesc. Dacă aveți la dispoziție un tub de prosop de hârtie, tăiați-l pe jumătate pe lungime și cuibăriți aluatul de biscuiți acolo; acest lucru va ajuta aluatul să-și păstreze forma cilindrică în timp ce se răcește.) Remodelați buștenii astfel încât să fie perfect rotunzi și dați-i la frigider până când sunt fermi, cu aproximativ 1 oră în plus.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Scoateți un jurnal de aluat din frigider, îndepărtați folia de plastic și tăiați aluatul în monede de 1/8 inch.
Așezați fursecurile la o distanță de 1/2 inch pe foile de copt pregătite (aproximativ 20 de fursecuri pe foaie).
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 9 minute. Rotiți foile din față în spate și de sus în jos și continuați să coaceți până când marginile fursecurilor sunt ferme, dar vârfurile sunt încă moi, cu aproximativ 7 până la 8 minute mai mult.
Așezați foile de copt pe rafturi de sârmă și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Așezați bomboanele de mentă într-o pungă de plastic resigilabilă. Folosind un ciocan de carne, zdrobiți-le în bucăți mici, dar nu le pulverizați complet într-o pulbere. (Alternativ, puteți folosi o tigaie pentru a zdrobi bomboanele.) Ar trebui să aveți aproximativ 1/3 cană; pus deoparte.
Combinați zahărul pudră și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză mică până se sfărâmă, aproximativ 2 minute. Creșteți treptat viteza la mediu și bateți până se omogenizează, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați vanilia și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.Măriți viteza la mare, adăugați bomboanele zdrobite și bateți până când sunt combinate, aproximativ 10 secunde.
Așezați umplutura într-o pungă mare de plastic resigilabilă, împingeți într-un colț inferior și tăiați o deschidere de 1/2 inch în acel colț.Întoarceți jumătate din fursecurile răcite pe vârfurile lor și introduceți umplutura (aproximativ o linguriță îngrămădită) pe fiecare fund de fursecuri. Închideți cu blaturile cookie și apăsați ușor pentru a aplatiza până când umplutura ajunge la margini. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.