Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de Marshmallow

Cookie-urile sandwich de ciocolată cu umplutură de cremă de Marshmallow ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 198 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri Sandwich cu fulgi de ovăz cu cip negru + alb, cu umplutură de cremă de unt de Marshmallow, Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, vegane, Paleo Friendly), și Fursecuri Sandwich Cu Tort De Morcovi Cu Umplutură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti fursecurile, combinați 1 cană de zahăr și unt într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați 1 linguriță de vanilie și ouă; bate până se combină. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, cacao, 1 linguriță sare, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când este setat. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Pentru a pregăti umplutura, presărați gelatină peste 1/2 cană de apă rece într-un castron mare; pus deoparte.
Combinați 1/4 cană de apă rămasă, 1/2 cană de zahăr, sirop și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 24
Se ia de pe foc. Se toarnă treptat siropul de zahăr fierbinte în amestecul de gelatină înmuiat, bătând cu un mixer la viteză mică, apoi la viteză mare până se îngroașă (aproximativ 6 minute), răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați 1/2 linguriță de vanilie; bate până se omogenizează bine.
Răspândiți rapid aproximativ 2 linguri de umplere pe partea de jos a 1 cookie; top cu un alt cookie. Repetați procedura cu umplutura rămasă și cookie-urile.