O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 25 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară, garnitură: zahăr de cofetărie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Umplute Cu Caise, Fursecuri Sandwich Umplute Cu Caise, și Triunghiuri Umplute Cu Caise.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și cremos, aproximativ 3 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete) sau 6 minute cu un handheld. Reduceți viteza mixerului la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
3
Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale și înfășurați fiecare în folie de plastic. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Aduceți caisele, stafidele, mierea, marmelada, scorțișoara și apa la fiert într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, până când fructele uscate se înmoaie și amestecul este gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Marmeladă
Caise
Scorțișoară
Stafide
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mic și se răcește până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se transferă într-un robot de bucătărie și se pulsează până se toacă mărunt. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucățile rămase răcite) între 2 (12 inci) foi de hârtie de ceară bine făinată cu un sucitor într-un pătrat de aproximativ 11 inci. (Dacă aluatul devine prea moale, transferați aluatul în hârtie de ceară pe o foaie de copt și răciți până când este ferm.) Aruncați foaia superioară de hârtie de ceară și tăiați aluatul cu o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit într-un pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
Hârtie De Ceară
Cuțit
3
Tăiați pătratul în 4 benzi egale, apoi tăiați din nou transversal în sferturi pentru a forma un total de 16 (2 1/2 inch) pătrate.
4
Lucrând rapid, Așezați 1 linguriță plină de umplutură în centrul fiecărui pătrat.
5
Periați 2 colțuri opuse cu spălare de ou, apoi aduceți colțurile împreună și ciupiți ferm pentru a adera. (Dacă aluatul devine prea moale, congelați-l pe o foaie de copt câteva minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Aranjați fursecurile la 2 inci distanță pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți până devin aurii, 17 până la 20 de minute, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas și umpleți pe o foaie de copt răcită căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.