Fursecuri Mai Sănătoase Din Catifea Roșie

Cookie-urile mai sănătoase din catifea roșie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 142 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți iaurt grecesc fără grăsimi, amestec de tort de catifea, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, și Red Velvet Gooey Unt Cookie-Uri {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați două foi de copt cu covorașe silpat sau hârtie pergament.
Se toarnă amestecul de tort și iaurtul într-un vas mare de amestecare din sticlă și se amestecă cu o lingură. Se poate părea că există prea mult aluat uscat pentru a se amesteca cu iaurtul, dar dacă continuați să amestecați, acesta se va uni într-un singur aluat uniform, încetul cu încetul. Un pic mai mult amestec de tort se va lipi de iaurt cu fiecare amestec. Probabil veți găsi buzunare de făină de fiecare dată când amestecați. Se amestecă și se amestecă până când toate buzunarele de făină au dispărut. Alternativ, probabil că puteți face acest lucru într-un mixer de stand.
Se amestecă chipsurile de ciocolată. Luați 2 linguri de aluat și puneți-le pe foaia de prăjituri, la aproximativ 2 inci distanță. Aluatul va fi lipicios pentru a lucra. Formați aluatul într-o bilă și apăsați ușor pe aluat, deoarece nu se întinde atât de mult în timpul coacerii.
Coaceți aproximativ 11-14 minute. Dacă le atingi, vor fi în continuare foarte moi. Cookie-urile se vor întări și se vor seta după terminarea răcirii.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de prăjituri și întăriți-le înainte de a le scoate de pe foile de copt.