Fursecuri Linzer de alune cu gem de mure

Fursecuri Linzer de alune cu gem de mure
Alune Linzer cookie-uri cu gem de mure ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară, unt, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Fursecuri Linzer Cu Alune Condimentate, și Cardamom - Cookie-Uri Linzer Cu Mure.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Bateți untul, 1 cană de zahăr pudră și cojile de citrice într-un castron mare până devin pufoase. Bateți gălbenușurile de ou. Bateți ingredientele uscate în 4 adaosuri; bate în nuci. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
NuciNuci
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Întindeți jumătate din aluat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/8 inch. Folosind tăietor rotund de 2 inci, tăiați rundele. Folosind tăietor rotund de 3/4 inch, tăiați centrul jumătății de runde pentru a face inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați rundele și inelele pe foile pregătite. Adunați resturi de aluat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Coaceți cookie-urile până la aur, inversând foile după 10 minute, aproximativ 22 de minute în total. Se răcește complet pe foi. Repetați până când se folosește tot aluatul. Păstrați înainte etanș la temperatura camerei până la 2 zile sau înghețați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Aranjați inelele cookie pe suprafața de lucru. Cerneti zaharul pudra peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
7
Întindeți 1 linguriță de gem pe fiecare rundă de prăjituri. Apăsați inelele pe blocaj pe runde. Do ahead poate fi asamblat cu 1 zi înainte. A se păstra între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista