Fursecuri Linzer de alune cu gem de mure

Alune Linzer cookie-uri cu gem de mure ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară, unt, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Fursecuri Linzer Cu Alune Condimentate, și Cardamom - Cookie-Uri Linzer Cu Mure.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Bateți untul, 1 cană de zahăr pudră și cojile de citrice într-un castron mare până devin pufoase. Bateți gălbenușurile de ou. Bateți ingredientele uscate în 4 adaosuri; bate în nuci. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Întindeți jumătate din aluat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/8 inch. Folosind tăietor rotund de 2 inci, tăiați rundele. Folosind tăietor rotund de 3/4 inch, tăiați centrul jumătății de runde pentru a face inele.
Transferați rundele și inelele pe foile pregătite. Adunați resturi de aluat; rece.
Coaceți cookie-urile până la aur, inversând foile după 10 minute, aproximativ 22 de minute în total. Se răcește complet pe foi. Repetați până când se folosește tot aluatul. Păstrați înainte etanș la temperatura camerei până la 2 zile sau înghețați până la 2 săptămâni.
Aranjați inelele cookie pe suprafața de lucru. Cerneti zaharul pudra peste.
Întindeți 1 linguriță de gem pe fiecare rundă de prăjituri. Apăsați inelele pe blocaj pe runde. Do ahead poate fi asamblat cu 1 zi înainte. A se păstra între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.