Fursecuri De Porc Spinos Cu Pete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de porc spinos. Această rețetă face 24 de porții cu 213 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Câine Pătat, Câine Pătat, și Reperat Dick.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați 2 rafturi în treimea superioară și inferioară a cuptorului. Într-un castron mare, folosind o lingură de lemn, bateți untul până devine cremos.
Adăugați zaharurile brune și granulate și bateți până se omogenizează.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează. Într-un castron mic, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați ingredientele uscate în vasul mare și amestecați până se combină. Se amestecă chipsurile de ciocolată albe și semidulce.
Folosind o lingură de înghețată de 1 1/2 inch, scoateți movile de 3 linguri din aluatul de prăjituri pe 3 foi de copt uns, la aproximativ 2 inci distanță. Folosind mâinile, rotiți movilele de aluat în bile. Introduceți bețișoarele de covrig în bilele de aluat și umpleți spațiile goale cu Minisurile M&M.
Coaceți 2 foi de fursecuri până când sunt ușor rumenite de încă moale la mijloc, aproximativ 15 minute, schimbând foile de copt de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Lăsați fursecurile să se răcească pe tigăi timp de 10 minute, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu foaia de copt rămasă, rotind foaia la jumătatea coacerii.
Se servește cald sau răcit.