Carolina De Orez Budinca De Zahar Ars
Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucșoară, carolina gold, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă De Orez Cu Lămâie Brulee, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Brulee, și Fasole De Vanilie Budinca De Orez Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor șase ramekine de 6 uncii și puneți-le pe o foaie de copt cu margini.
Într-o cratiță cu fundul greu, aduceți laptele la foc mic la foc mediu cu orezul, fasolea de vanilie și semințele rezervate și sarea. Ridicați focul la mediu și gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și amestecul este gros și cremos, 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se aruncă fasolea de vanilie.
Adăugați smântâna grea și zahărul granulat și amestecați până se dizolvă zahărul. Se răcește ușor, apoi se amestecă gălbenușurile de ou, untul, nucșoara și cuișoarele până când untul se topește.
Împărțiți budinca uniform între ramekinele pregătite și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt ușor umflate, dar încă moi în centru.
Preîncălziți broilerul sau pregătiți o mică torță de bucătărie.
Presărați fiecare budincă uniform cu aproximativ 1 lingură de zahăr natural din trestie.
Dacă folosiți un broiler, așezați sub broiler în treimea superioară a cuptorului până când zahărul se caramelizează, rotind foaia de copt pentru a se rumeni uniform, 1 până la 2 minute. Dacă folosiți o torță de bucătărie, aprindeți fiecare budincă individual pentru a carameliza zahărul, având grijă să păstrați torța la distanța recomandată de producător.