Carolina De Orez Budinca De Zahar Ars

Carolina De Orez Budinca De Zahar Ars
Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucșoară, carolina gold, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă De Orez Cu Lămâie Brulee, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Brulee, și Fasole De Vanilie Budinca De Orez Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor șase ramekine de 6 uncii și puneți-le pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță cu fundul greu, aduceți laptele la foc mic la foc mediu cu orezul, fasolea de vanilie și semințele rezervate și sarea. Ridicați focul la mediu și gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și amestecul este gros și cremos, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se aruncă fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
4
Adăugați smântâna grea și zahărul granulat și amestecați până se dizolvă zahărul. Se răcește ușor, apoi se amestecă gălbenușurile de ou, untul, nucșoara și cuișoarele până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Cremă GreaCremă Grea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
5
Împărțiți budinca uniform între ramekinele pregătite și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt ușor umflate, dar încă moi în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Preîncălziți broilerul sau pregătiți o mică torță de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Presărați fiecare budincă uniform cu aproximativ 1 lingură de zahăr natural din trestie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie EvaporatSuc De Trestie Evaporat
9
Dacă folosiți un broiler, așezați sub broiler în treimea superioară a cuptorului până când zahărul se caramelizează, rotind foaia de copt pentru a se rumeni uniform, 1 până la 2 minute. Dacă folosiți o torță de bucătărie, aprindeți fiecare budincă individual pentru a carameliza zahărul, având grijă să păstrați torța la distanța recomandată de producător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista