Fursecuri de ovăz cu unt de arahide cu cremă de unt cu miere sărată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți praf de copt, masăîn curând miere, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piesele lui Reese unt de arahide Fluffernutter cookie-uri cu unt de arahide Buttercream, Unt de arahide sărat și înghețată de miere, și Unt De Arahide Cu Miere De Vanilie Sărată De Casă.
Instrucțiuni
Pentru cookie-uri: în vasul unui mixer de stand prevăzut cu un atașament cu palete, cremă împreună unt de arahide, zahăr brun și zahăr până la pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou și praf de copt. Se amestecă ovăzul la viteză mică doar până se combină. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește aluatul timp de 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile inferioare și medii și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Folosiți o lingură de cookie de 2 uncii sau mâinile pentru a forma bile de dimensiunea lingurilor rotunjite.
Așezați bile de aluat pe foaia de copt pregătită și folosiți o furculiță pentru a apăsa pe aluat, aplatizându-se ușor și creând un model încrucișat.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.
Pentru crema de unt: spălați vasul mixerului și uscați-l.
Adăugați unt și miere și bateți până se combină, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul și sarea cofetarilor și bateți până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. Gust; dacă doriți, adăugați mai multă sare sau miere.
Întindeți fundul unui cookie cu 1 linguriță glazură (Vezi nota). Sus cu un alt cookie. Repetați pentru a forma sandvișurile rămase.