Fursecuri De Nucă De Ovăz Tăiate Din Oțel
Oțel tăiat fulgi de ovăz nuci cookie-uri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, zahăr brun strâns și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fursecuri cu fulgi de ovăz din cereale integrale, Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz Scotchies Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Nucă De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara și setați aside.In un bol mare de amestecare, bate untul până devine cremos.
Adăugați toate zaharurile și amestecați doar până se omogenizează, apoi adăugați oul și vanilia și amestecați până se încorporează.
Adăugați amestecul de făină manual sau folosind cea mai mică viteză a unui mixer cu suport. Se amestecă ovăzul, stafidele și nucile.Folosind o lingură cu grămadă generoasă, scoateți aproximativ 20 până la 22 de bile mari de aluat și aranjați – le pe o foaie de prăjituri sau două farfurii una lângă alta-nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiere. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește câteva ore sau peste noapte. Textura se îmbunătățește dacă răciți cookie-urile mai mult timp.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați două tigăi de copt cu hârtie pergament. Între timp, lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 20 de minute.Aranjați bilele de aluat la aproximativ 3 centimetri distanță pe foile de copt și apăsați ușor vârfurile în jos.
Coaceți câte o foaie pe rând timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt maronii și centrele apar setate.
Lăsați să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute, apoi transferați cu grijă pe rafturile de sârmă pentru a se răci.