Fursecuri de dovleac cu glazură de unt rumenită
Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de dovleac cu glazură de unt rumenit ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 30 de porții cu 182 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, vanilie, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pătrate De Dovleac Cu Glazură De Unt Rumenită, Bare de dovleac cu glazură de unt rumenită, și Cupcakes de dovleac cu unt rumenit glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, bateți zahărul granulat, zahărul brun, 3/4 cană de unt și 1 linguriță de vanilie cu mixer electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până se omogenizează bine. Bateți dovleacul și ouăle până se amestecă bine. La viteză mică, bateți în făină, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și sare.
Pe foile de cookie-uri unsuroase, aruncați aluatul îngrămădind linguri.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când aproape nu rămâne nicio indentare când este atinsă în centru. Scoateți imediat din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Într-un castron mediu, puneți zahărul pudră, 1 linguriță de vanilie și 3 linguri de lapte. În cratița de 1 litru, încălziți 1/3 cană de unt la foc mediu, amestecând continuu, până se rumenesc.
Se toarnă untul rumenit peste amestecul de zahăr pudră. Bateți la viteză mică aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Adăugați treptat doar suficient din restul de 1 lingură de lapte pentru a face glazura cremoasă și tartinabilă. Biscuiți răciți cu îngheț Generos.