Fursecuri cu zahăr și condimente

Fursecuri cu zahăr și condimente
Cookie-urile cu zahăr și condimente ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 50 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50 și costă 5 cenți pe porție. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Prăjituri cu zahăr și condimente, Fursecuri cu zahăr și condimente, și Fursecuri Cu Zahăr Cu Condimente De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cremă untul și zahărul brun împreună cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează; bateți oul și extractul de vanilie în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină în cantitate mică în amestecul de unt, bătând fiecare adăugare până se omogenizează. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați cu folie de plastic și dați-l la frigider cel puțin 1 oră sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Rulați aluatul pe o suprafață de lucru făinată cu un sucitor la o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Tăiați cu tăietori de biscuiți de 2 inci. Aranjați fursecurile tăiate pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, 10 până la 12 minute. Lăsați fursecurile să se răcească pe foaia de copt timp de 1 minut înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista