Fursecuri Cu Vitralii
Cookie-urile vitralii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1312 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr granulat, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Fursecuri Cu Vitralii, Fursecuri Cu Vitralii, și Fursecuri Cu Vitralii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți foile de copt: Preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau Silpat.
Bateți untul, zaharurile, apoi adăugați melasă, vanilie, apoi ou: folosind un mixer electric, bateți împreună untul, zahărul alb și zahărul brun până la pufos, aproximativ 2 minute. Bateți melasa și extractul de vanilie.
Adăugați oul și bateți la viteză medie până când este ușor și neted.
Bateți împreună ingredientele uscate, adăugați la umed: într-un castron separat, amestecați împreună făina, sarea și praful de copt.
Adăugați ingrediente uscate la ingredientele umede o treime la un moment dat, amestecând până când făina este doar încorporată.
Răciți aluatul: împărțiți aluatul în jumătate și aplatizați-l în două discuri. Înfășurați discurile în folie de plastic și refrigerați cel puțin o oră și până la 2 zile.
Îndepărtați orice ambalaj de plastic de pe bomboanele tari. Sortați bomboanele tari după culoare și așezați-le în pungi de plastic separate. Zdrobiți bomboanele cu un ciocan sau un ciocan.
Așezați unul dintre discurile de aluat între două foi mari de hârtie cerată și folosiți un sucitor pentru a se rostogoli la o grosime uniformă de 1/4 inch
Tăiați formele cu tăietori de prăjituri: folosiți tăietori de prăjituri pentru a tăia aluatul în forme.
Transferați fursecurile pe o foaie de copt pregătită, așezându-le la aproximativ 1 inch una de cealaltă. Folosind un tăietor de prăjituri mai mic de formă similară sau un cuțit, tăiați formele în centre de prăjituri. (Puteți utiliza Centrele pentru aluat suplimentar.)
bomboane zdrobite în centre de cookie-uri:
Presărați bomboanele zdrobite în centrele goale ale fursecurilor, umplându-le până la margini. Încercați să păstrați bomboanele în centre. Orice pete de bomboane care cad pe cookie vor colora cookie-ul.
gaură dacă utilizați pentru decorațiuni: dacă intenționați să utilizați cookie-urile ca decor, pentru a fi atârnate ca ornament, introduceți o mică gaură în partea de sus a fiecărui cookie înainte de coacere.
la 375 buc. F timp de 9 până la 10 minute. Bomboanele ar trebui să fie bulbucate, iar prăjiturile abia încep să se rumenească.
Scoateți foile de copt din cuptor și puneți-le pe rafturi pentru a se răci.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigăi cel puțin 10 minute; în caz contrar, centrele de bomboane se pot separa de aluat. Când cookie-urile sunt complet răcite, scoateți și depozitați într-un recipient etanș.
String cu panglică dacă doriți să atârnați ca ornament.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "