Fursecuri cu unt rumenit și nucă de cocos cu ciocolată
Această rețetă servește 20. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, nucă de cocos, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți cu ciocolată cu unt rumenit XL, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt Rumenit, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-o cratiță mică, topiți untul, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de prăjituri, untul rumenit, oul, apa și nuca de cocos până se amestecă bine. Aruncați aluatul cu linguri pe foaia de cookie-uri ungreased.
Coaceți 8 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Păstrați cookie-urile răcite într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.