Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Fursecurile cu stafide cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, sirop de arțar, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise Bananan, Fulgi De Ovăz-Stafide Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați făina de alac, sarea, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Alac
Scorțișoară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați banana, zahărul brun, scurtarea, sosul de mere, oul și siropul de arțar împreună într-un castron separat; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă pentru a combina. Îndoiți în ovăz și stafide. Aruncați linguri de aluat pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Arțar
Sos De Mere
Scurtarea
Stafide
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt maro deschis, aproximativ 12 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.