Fursecuri cu nuci de pin cu rozmarin și ulei de măsline
Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 574 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr turbinado sau făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scooped: rozmarin, ulei de măsline și înghețată cu miere de pin, Fursecuri Cu Nuci De Pin De Rozmarin, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Tăiați mărunt rozmarinul într-un robot de bucătărie.
Adăugați nuci de pin; pulsați până la măcinat grosier, dar nu încă pastos.
Transferați într-un castron mare.
Bateți în 2 căni făină, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul și sarea; pune deoparte.
Puneți untul și zahărul granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete.
Se amestecă la viteză mare până la palid și pufos, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în ulei. Reduceți viteza la minim.
Se amestecă amestecul de făină. Opriți mașina.
Scoateți bolul și amestecați smântâna și oul; adăugați făina rămasă din cupa de amestec cu mâna până se combină bine.Folosind o lingură mică de înghețată formați aluatul în bile de 1 inch și distanțați-vă la 2 inci pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Aplatizați ușor cu fundul unui pahar umed și acoperiți fiecare cu o nucă de pin.
Se presară cu zahăr turbinado după gust.
Coaceți prăjiturile, foi rotative la jumătatea drumului, până când marginile sunt aurii, aproximativ 18 minute.
Lăsați să se răcească 10 minute pe foi pe rafturi de sârmă.
Transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet. Cookie-urile pot fi depozitate în recipiente etanșe până la 3 zile.