Fursecuri Cu Migdale Portocalii
Cookie-urile cu migdale portocalii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 11 cenți pe porție. Un amestec de extract de migdale, migdale tăiate, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Almond Orange Oricand Cookie-Uri, Fursecuri Din Dantelă Portocalie-Migdale, și Fursecuri Glazurate Cu Migdale Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 cm. f (dacă utilizați o foaie de cookie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la 375 cm.f). Într-un castron mediu, bateți untul, 1/2 cană zahăr pudră, 1 1/2 linguriță coajă de portocală și 1 linguriță extract de migdale cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în făină, sare și migdale până se omogenizează bine.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la o distanță de 1 inch.
Coaceți 7 până la 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurate, adăugând suficientă apă pentru a obține o consistență de turnare. Într-un alt castron mic, amestecați ingredientele de topping. Înmuiați blaturile de fursecuri în glazură, apoi înmuiați-le în topping.
Așezați fursecurile în căni de copt din hârtie în miniatură, dacă doriți.