Fursecuri Cu Lalele De Lămâie Cu Gheață
Iced Lemon Tulip Cookies este un vegetarian desert. O porție conține 192 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 16 cenți pe porție. 49 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, praf de copt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Lalele Mată, Biscuiți Cu Lămâie Cu Gheață, și Biscuiți Cu Lămâie Cu Gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru fursecuri: într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți în ou, suc de lămâie și coajă de lămâie.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate. Împărțiți aluatul în două, înfășurați fiecare secțiune în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile medii și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Făinați o suprafață de lucru curată. Desfaceți una dintre bilele de aluat, lăsând-o pe cealaltă la frigider până când sunteți gata să o folosiți.
Rulați-l până la o grosime de 1/4 inch, ridicându-l ocazional și refăcând placa pentru a evita lipirea. Folosiți tăietorul de prăjituri pentru a decupa forme, apoi transferați-le pe foaia de copt pregătită. Continuați până când se folosește tot aluatul.
Coaceți prăjiturile până devin aurii la margini, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea complet.
Pentru decorare: în timp ce cookie-urile sunt de răcire, amestecati împreună albușuri de ou și zahăr cofetari pana se omogenizeaza.
Așezați zahăr de șlefuit colorat sau stropi într-un castron puțin adânc. Folosiți un cuțit mic sau o perie pentru a acoperi o prăjitură cu glazură, apoi apăsați ușor cookie-ul, glazura cu fața în jos, pe stropi pentru a acoperi. Repetați cu cookie-urile rămase.