Fursecuri cu fulgi de ovăz și ciocolată albă cu piersici și nuci
Fursecuri cu ovăz, ciocolată albă și piersici, necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți per porție , primiți un desert pentru 20 de persoane. O porție conține 178 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Vă este oferit de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de zahăr brun, nuci, piersici și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake cu ciocolată albă și piersici , Orez cu nuci și Smoothie cu zmeură și piersici albe .
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 175 de grade Celsius.
Într-un bol mic, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer vertical prevăzut cu accesoriul paletă, mixați untul și zahărul brun deschis, brun închis și granulat la viteză medie până obțineți o compoziție ușoară și pufoasă.
Adăugați oul și amestecați la viteză mică până se încorporează. Adăugați încet amestecul de făină, ovăzul, piersicile uscate, nucile și bucățile de ciocolată albă și amestecați până se omogenizează.
Tapetați 2 tăvi de copt cu hârtie de copt. Cu mâinile ude, faceți 20 de bile din aluat și așezați-le pe tăvile de copt pregătite, la o distanță de aproximativ 5 cm una de cealaltă. Apăsați bilele de aluat cu palma pentru a forma cercuri plate.
Coaceți fursecurile până devin aurii și încă puțin moi în centru, 15-17 minute.
Scoateți fursecurile din cuptor și lăsați-le pe tava de copt timp de 1 minut, apoi transferați-le pe un grătar pentru a se răci complet.
Fotografie de Charles Masters