Fursecuri cu fistic și afine
Cookie-urile cu fistic și afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 139 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 22 și costă 22 de cenți pe porție. 597 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână fistic, afine, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Afine Cu Fistic, Fursecuri Cu Fistic De Afine, și Fursecuri Cu Afine Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, zahărul și extractul de vanilie cu o lingură de lemn. se amestecă făina, apoi se toarnă fisticul și merisoarele în care ar putea fi necesar să vă puneți mâna în această etapă pentru a aduce amestecul împreună ca aluat. Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într-un buștean de aproximativ 5 cm. Înfășurați în folie alimentară, apoi răciți timp de 1 oră sau congelați până la 3 luni.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
feliați buștenii în rondele groase de 1 cm, așezați-le pe o tavă tapetată cu pergament de copt și coaceți timp de 12-15 minute. Se răcește complet pe tavă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.