Fursecuri cu dungi alb-negru
Cookie-urile cu dungi alb-negru sunt un vegetarian desert. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-uri alb-negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul de vanilie, lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1 1/4 căni de făină și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Așezați 1/2 cană zahăr, 1/4 cană unt și 1 gălbenuș de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină.
Presărați 2 linguri de apă cu gheață peste suprafața aluatului; bate doar până se umezește. (Aluatul va fi ușor sfărâmicios.) Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Pentru a pregăti aluatul de ciocolată, lingurați ușor 3/4 cană de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 3/4 cană de făină, cacao și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Așezați 1 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și 1 gălbenuș de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie. Adăugați treptat amestecul de cacao în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină.
Presărați 2 linguri de apă cu gheață peste suprafața aluatului; bate doar până se umezește. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul de vanilie răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul de ciocolată răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Așezați aluatul de vanilie deasupra aluatului de ciocolată, cu folie de plastic în sus.
Îndepărtați folia de plastic din aluatul de vanilie; întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Scoateți folia de plastic din aluatul de ciocolată.
Tăiați stiva de aluat în jumătate transversal pentru a forma 2 (8 x 6 inci) dreptunghiuri. Stivați un dreptunghi deasupra celuilalt, alternând aluaturi de vanilie și ciocolată; înfășurați în folie de plastic. Congelați 10 minute sau până când folia fermă și de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Tăiați aluatul transversal în benzi de 6 (6 x 1 1/3 inch). Stivați 2 benzi una peste alta pentru a forma o stivă, alternând vanilie și ciocolată pentru a forma un model cu dungi; înfășurați în folie de plastic, apăsând ușor. Repetați procedura cu 4 benzi rămase pentru a forma 2 stive (vor fi 3 stive în total). Se răcește 30 de minute sau până când este foarte ferm.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lucrând cu 1 stivă la un moment dat, desfaceți aluatul. Tăiați cu grijă fiecare stivă în 12 felii.
Așezați felii de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 12 minute. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.