Fursecuri cu dovleac IV
Pumpkin Cookies IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 83 de calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită amidon de cartofi, făină de orez, dovleac și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: prăjituri cu ciocolată și dovleac și condimente cheesecake brownies, prăjituri cu ciocolată cu dovleac și cheesecake brownies cu dovleac și condimente și biscuiți cu zahăr cu dovleac și glazură de unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Cerne ingredientele uscate împreună. Smântână grasă și zahăr.
Adăugați ingredientele uscate și nucile. Bate până se omogenizează.
Formați bile de 1 inch și puneți-le pe o foaie de biscuiți unsă. Apăsați plat cu o furculiță.
Coaceți timp de 9 până la 12 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.