Fursecuri Cu Ciocolată Dulce-Amăruie

Fursecuri Cu Ciocolată Dulce-Amăruie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată dulce-amăruie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 14 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, Biscuiți Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, și Fursecuri cu ciocolată cu afine, dulce-amărui într-un amestec de borcane.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, cacao, praful de copt și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună untul și zahărul granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 4 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați oul și vanilia, bătând până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Adăugați ciocolată și nuci și amestecați până se combină. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți aluatul până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
NuciNuci
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Rulați 1 lingură de aluat într-o bilă de 1 inch, apoi aplatizați ușor cu palma mâinii pentru a forma un disc gros de 1/3 inch și acoperiți cu zahăr de cofetărie. Faceți mai multe cookie-uri în același mod, aranjându-le la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când acestea se umflă și vârfurile se sparg ușor, 8 până la 10 minute în total, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. Coat cookie-uri cu zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista