Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată dulce-amăruie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 14 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, Biscuiți Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, și Fursecuri cu ciocolată cu afine, dulce-amărui într-un amestec de borcane.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, cacao, praful de copt și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți împreună untul și zahărul granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 4 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați oul și vanilia, bătând până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Adăugați ciocolată și nuci și amestecați până se combină. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți aluatul până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Aluat
Nuci
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Rulați 1 lingură de aluat într-o bilă de 1 inch, apoi aplatizați ușor cu palma mâinii pentru a forma un disc gros de 1/3 inch și acoperiți cu zahăr de cofetărie. Faceți mai multe cookie-uri în același mod, aranjându-le la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când acestea se umflă și vârfurile se sparg ușor, 8 până la 10 minute în total, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. Coat cookie-uri cu zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.