Tort De Petrecere Sportivă

Tort De Petrecere Sportivă
Tort petrecere sport ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 129 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica carton, culori alimentare, betty biciuit glazura pufos, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Tort De Petrecere Sportivă, Tort De Tricou Sport, și Băutură Sportivă" Herbisport" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Între timp, nuanțați 2 1/4 căni de glazură cu culoarea alimentelor, după cum doriți pentru culoarea tricoului echipelor preferate. Tint 1/2 Cupa glazura după cum doriți pentru numele echipei și numere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
4
Scoateți tortul din congelator. Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos pe placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Așezați partea scurtă a tortului spre dvs. Poke scobitoare în tort la un punct de 4 inci de sus și 1 inch de la marginea exterioară, pe ambele părți. Puneți scobitoarea în tort în partea de jos, la 1 inch de marginea exterioară, pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
6
Tăiați piesa de 1x8 inci (marcată cu scobitori) de la marginea exterioară a fiecărei părți.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
7
Tăiați fiecare bucată în jumătate transversal, formând bucăți de 4 (1x4 inci).
8
Tăiați gaura gâtului din partea de sus a tortului.
9
Pe tavă, așezați cea mai mare bucată de tort. Folosind o cantitate mică de glazură de culoare jersey, atașați 2 bucăți mici dreptunghiulare pe fiecare parte a vârfului tortului pentru a prelungi mânecile. Înghețați cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
10
Înghețați întregul tort cu glazură de culoare jersey. Țeavă alte glazura de culoare pe tort pentru a crea numele echipei, numere și tricou tapiterie. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista