Fursecuri Cu Alune De Ciocolată

Fursecuri Cu Alune De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu alune de ciocolată. O porție conține 343 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 69 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de zahăr granulat, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Cookie-uri de ciocolată cu ciocolată și alune Fine Cooking, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați unt și ambele zaharuri în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 7 minute, răzuind părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar. Cu mașina care funcționează la nivel scăzut, adăugați ouă pe rând, bătând până când sunt bine încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați vanilie și bateți pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4
Se adaugă amestecul de făină uscată și se bate până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
5
Spargeți batoanele de ciocolată cu fundul unei tigaie sau cu un sucitor în timp ce sunt încă în ambalaj în bucăți fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați atât bomboane de ciocolată, cât și alune în aluat și pliați cu mâna. Acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de aluat pentru biscuiți în bile de 1 1/4 până la 1 1/2 inch și așezați - le pe două foi de biscuiți unsuroase la aproximativ 2 inci distanță (ar trebui să folosiți jumătate din aluat și să potriviți 6 pe fiecare foaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Presărați ușor fiecare prăjitură cu sare de mare fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
9
Coaceți până când marginile sunt maronii și ferme, iar centrele sunt încă moi și umede, rotind tigăile de sus în jos și răsturnând la jumătatea distanței dintre gătit, aproximativ 14 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci. Între timp, coaceți restul de 12 fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Se servește cald sau se lasă să se răcească complet și se transferă într-un recipient sigilat. A se păstra la temperatura camerei până la 5 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista