Fursecuri Cu Alune De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu alune de ciocolată. O porție conține 343 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 69 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de zahăr granulat, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Cookie-uri de ciocolată cu ciocolată și alune Fine Cooking, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Adăugați unt și ambele zaharuri în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 7 minute, răzuind părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar. Cu mașina care funcționează la nivel scăzut, adăugați ouă pe rând, bătând până când sunt bine încorporate.
Adăugați vanilie și bateți pentru a încorpora.
Se adaugă amestecul de făină uscată și se bate până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Spargeți batoanele de ciocolată cu fundul unei tigaie sau cu un sucitor în timp ce sunt încă în ambalaj în bucăți fine.
Adăugați atât bomboane de ciocolată, cât și alune în aluat și pliați cu mâna. Acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de aluat pentru biscuiți în bile de 1 1/4 până la 1 1/2 inch și așezați - le pe două foi de biscuiți unsuroase la aproximativ 2 inci distanță (ar trebui să folosiți jumătate din aluat și să potriviți 6 pe fiecare foaie).
Presărați ușor fiecare prăjitură cu sare de mare fulgioasă.
Coaceți până când marginile sunt maronii și ferme, iar centrele sunt încă moi și umede, rotind tigăile de sus în jos și răsturnând la jumătatea distanței dintre gătit, aproximativ 14 minute în total.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci. Între timp, coaceți restul de 12 fursecuri.
Se servește cald sau se lasă să se răcească complet și se transferă într-un recipient sigilat. A se păstra la temperatura camerei până la 5 zile.