Fursecuri cu afine și smântână
Cookie-urile de afine și cremă sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 35 de porții cu 272 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher grosieră, afine, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri cu afine și smântână, Fursecuri cu afine și cremă, și Fursecuri Cu Afine Și Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, atât zaharurile, cât și siropul de porumb într-un castron mare de mixer cu suport montat cu atașament cu palete. Bateți cu viteză medie-mare până când este pufos și palid, ocazional zgâriind părțile laterale ale bolului, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă; bate pe mediu-mareviteză până când amestecul este foarte palid și zahăruleste complet dizolvat, aproximativ 10 minute.
Adăugați făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu șisare; bateți la viteză mică doar până se omogenizează,răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați firimituri de lapte; se amestecă la viteză mică doarpână se încorporează.
Scoateți bolul dinamestecător. Se amestecă afinele doar până la uniformdistribuite (aluatul va fi foarte lipicios).
Folosind o lingură de înghețată de 1/4 cană pentru fiecare prăjitură, aruncați aluatul pe 2 foi de copt mai mari. Acoperiți cu plasticînfășurați și refrigerați cel puțin 24 hours.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Păstrați răcit până la timpul de coacere.
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 375 diametru F. Linia 2 foi de coacere cu margini mari (18x12 inci) cu pergament.
Transferați 6 linguri de aluat chilleddough pe fiecare foaie, distanțându-se la cel puțin 4 inci (cookie-urile se vor răspândi).
Coaceți fursecuri, câte 2 foi odată, până la aur, foi inversate la jumătatea coacerii, 20 până la 22 de minute în total. Repetațicu aluatul răcit rămas, răcirea șifoi de căptușire între loturi.
Transfercookies la rafturi; se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanșcontainere la temperatura camerei.