Fursecuri Bourbon Cu Unt Brun
Cookie-urile de Bourbon cu unt brun sunt un vegetarian desert. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, bourbon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2600 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Condimente Bourbon Cu Unt Brun, Fursecuri Bourbon, unt brun și fasole de vanilie, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat Cu Unt Brun {Brown Butter Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti, rotind usor tigaia in mod constant, pana cand particulele incep sa devina maro auriu si untul miroase a nuci, aproximativ 5 minute.
Scoateți-l de pe foc și continuați să învârtiți tigaia până când untul devine maro bogat, cu aproximativ 15 secunde mai mult.
Se transferă într-un castron mediu, se amestecă cubul de gheață, se transferă la frigider și se lasă să se răcească complet, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, zahărul brun închis și oul.
Adăugați untul topit răcit și vanilia și bateți până se combină.
Adăugați amestecul de făină și amestecați pentru a încorpora cu o lingură de lemn.
Adăugați bourbon și amestecați până când lichidul este absorbit. Se amestecă nucile pecan. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 24 de ore.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Aruncați aluatul cu lingura rotunjită pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți, răsturnând foile la jumătatea coacerii, până devin aurii pe fund, dar încă moi la atingere, 15-18 minute. Cookie-urile vor continua să se întărească și să se stabilească pe măsură ce se răcesc.