Funghi di Bosco în Umido: Ragu de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 449 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii, ceapă, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Polpettone în umido con funghi (fleică în sos de roșii și ciuperci), Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), și Penne ai funghi (Penne cu sos de ciuperci).
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapenos și gătiți până se ofilesc și încep să se rumenească, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare timp de 10 minute, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se adaugă sosul de roșii și se condimentează cu sare și piper. Gatiti inca 5 minute, adaugati scallions, apoi serviti imediat cu paine taraneasca la gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți până la moale și maro auriu deschis, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.