Funghi di Bosco în Umido: Ragu de ciuperci

Funghi di Bosco în Umido: Ragu de ciuperci
Funghi di Bosco în Umido: Ragu de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 449 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii, ceapă, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Polpettone în umido con funghi (fleică în sos de roșii și ciuperci), Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), și Penne ai funghi (Penne cu sos de ciuperci).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapenos și gătiți până se ofilesc și încep să se rumenească, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare timp de 10 minute, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Se adaugă sosul de roșii și se condimentează cu sare și piper. Gatiti inca 5 minute, adaugati scallions, apoi serviti imediat cu paine taraneasca la gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți până la moale și maro auriu deschis, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista