Fumet De Pește

Fumet De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fish Fumet. Această rețetă face 3 porții cu 356 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, praz, fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fumet De Pește, Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), și Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți branhiile și ochii din pește sau cereți magazinului dvs. de pește să o facă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
2
Tăiați capetele și oasele în bucăți de 4 inci.
3
Puneți-le într-o tigaie superficială și acoperiți-le cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați să stea 1 oră, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Scurgere.
6
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapa, feniculul, prazul, boabele de piper, sarea, pătrunjelul și frunza de dafin. Întoarceți focul la mediu-mic și gătiți până când legumele se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
CeapăCeapă
PrazPraz
SareSare
8
Adăugați oasele de pește și gătiți, amestecând din când în când, până când oasele și orice carne din jurul oaselor se transformă din translucid în alb, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Adăugați vinul și apa și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute, îndepărtând spuma pe măsură ce se ridică în vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
10
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute.5.Strecurați fumetul printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând ferm pe solide pentru a extrage cât mai mult din lichidul aromat. Dacă aveți mai mult de 3 căni de fumet, puneți lichidul într-o cratiță curată și fierbeți până se reduce la 3 căni. A se păstra, bine acoperit, la frigider până la 3 zile sau la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate40
Revista