Fulgi De Zăpadă Cu Zahăr Brun

Fulgi De Zăpadă Cu Zahăr Brun
Fulgii de zăpadă cu zahăr brun sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 106 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fulgi De Zăpadă Cu Zahăr De Lămâie, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou până se omogenizează. La viteză mică, bateți în făină, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Împărțiți aluatul în 4 părți; formați fiecare parte într-un disc plat. Înfășurați fiecare disc separat în folie de plastic. Se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Încălziți cuptorul la 350 de foi de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit. Pe suprafața făinoasă, rulați 1 disc la un moment dat până la grosimea de 1/4 inch (păstrați aluatul rămas la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Tăiați cu tăietori de fulgi de zăpadă; așezați pe foi de prăjituri. Reroll resturi o dată, refrigerare aluat din nou înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 8 până la 11 minute sau până devin aurii. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Într-un castron mediu, bateți pulberea de bezea și apa rece cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri. Bateți treptat în zahăr pudră până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Lingura glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful rotund mediu; țeavă glazura pe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Se presară cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
8
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista