Fulgi de ovăz și biscuiți cu cireșe uscate

Fulgi de ovăz și biscuiți cu cireșe uscate
Rețeta de fulgi de ovăz și biscuiți cu cireșe uscate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare grosieră, zahăr șlefuit, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Drop-Biscuit pere și Cobbler de cireșe uscate, Biscuiți De Cireșe Uscate, și Scones Uscate De Migdale De Cireșe.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista