Fulgi De Ovăz Zmeură-Gem Baruri
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Barele de gem de zmeură de ovăz ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bicarbonat de sodiu, gem de zmeură, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Zmeură Fulgi De Ovăz Baruri, Zmeură Fulgi De Ovăz Baruri, și Zmeură Fulgi De Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și untul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori până când ingredientele sunt combinate și se formează un aluat sfărâmicios.
Adăugați ovăzul și coaja de lămâie. Puls rapid de două ori pentru a combina. Apăsați ferm 2/3 din aluat într-o tigaie unsă de 9 x 13 inci.
Întindeți gemul uniform peste crustă.
Presărați aluatul rămas peste gem, apăsând ușor în jos.
Coaceți până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Tăiați în 24 de bare. A se păstra în recipiente etanșe