Fulgi De Ovăz Zmeură-Gem Baruri

Fulgi De Ovăz Zmeură-Gem Baruri
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Barele de gem de zmeură de ovăz ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bicarbonat de sodiu, gem de zmeură, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Zmeură Fulgi De Ovăz Baruri, Zmeură Fulgi De Ovăz Baruri, și Zmeură Fulgi De Ovăz Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și untul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori până când ingredientele sunt combinate și se formează un aluat sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați ovăzul și coaja de lămâie. Puls rapid de două ori pentru a combina. Apăsați ferm 2/3 din aluat într-o tigaie unsă de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți gemul uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
5
Presărați aluatul rămas peste gem, apăsând ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
GemGem
6
Coaceți până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Tăiați în 24 de bare. A se păstra în recipiente etanșe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista