Fulgi de ovăz cu plăcintă cu mere cu crustă Bruleed
Rețeta de fulgi de ovăz cu plăcintă cu mere cu crustă Bruleed ar putea satisface pofta americană în aproximativ 27 minute. Pentru $1.64 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 522 calorii. Un amestec de apă, coajă de portocală, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Fructe pe partea de Jos fulgi de ovăz Bruleed, Plăcintă cu cremă de mere cu crustă de ovăz, și Plăcintă Cu Cremă De Mere Cu Crustă De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 (10 uncii) ramekins
Combinați apa, zahărul, scorțișoara, afinele și sarea într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand zaharul este complet dizolvat, aproximativ 1 minut.
Adăugați merele, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când merele sunt moi, dar păstrează încă o parte din forma lor și amestecul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte în timp ce faceți fulgi de ovăz.
Pentru fulgi de ovăz: Preîncălziți broilerul.
Puneți laptele într-o cratiță medie și dați la fiert la foc mare. Amestecați fulgii de ovăz, coaja de portocală și sarea și gătiți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute. Făina de ovăz ar trebui să fie ușor slăbită, va continua să se îngroașe sub broiler.
Împărțiți jumătate din amestecul de mere între 2 ramekine de 10 uncii. Împărțiți jumătate din fulgi de ovăz între cele 2 ramekine și lingură deasupra amestecului de mere.
Așezați amestecul de mere rămas deasupra făinii de ovăz, apoi acoperiți amestecul de mere cu făina de ovăz rămasă. Neteziți partea superioară a făinii de ovăz și presărați 1 lingură de zahăr uniform peste partea superioară a fiecăruia.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și așezați-le până la broiler. Se fierbe până când zahărul este maro auriu și Bulbuc și complet topit, aproximativ 2 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.