Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Clătitele cu lapte de ovăz-Chai ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lapte Bătut-Clătite De Ovăz, Clătite Cu Lapte De Ovăz, și Clătite Cu Fulgi De Ovăz Cu Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu. Acoperiți și gătiți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Eliminați de la căldură; se amestecă în frunze de ceai, și abrupt 2 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol mare; aruncați solidele. Se amestecă laptele de unt; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Adăugați unt, vanilie și ouă; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte; se amestecă până se combină. Se amestecă ovăzul. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ovăz
7
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pe clătită pe o tavă antiaderentă fierbinte sau o tigaie antiaderentă. Gatiti 2 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte. Întoarceți cu grijă clătitele; gatiti 2 minute sau pana cand fundul se rumeneste usor.